Over Lottepads

LottePads heeft de eerste 5 jaar van haar bestaan Made by Lotte geheten. In 2020 besloot ik dat het tijd was om de naam te veranderen naar LottePads.

Sinds maart 2015 ben ik gestart met het maken van wasbaar maandverband voor mezelf. Ik had namelijk tijdens mijn zwangerschap veel last van urine verlies. Mijn verloskundige vertelde me destijds dat het geen goed idee was om fulltime wegwerp inlegkruisjes te dragen tijdens mijn zwangerschap vanwege het risico op schimmelinfecties. Schimmelinfecties zouden een negatief effect kunnen hebben op je ongeboren kindje zei ze. Aangezien ik het zat was dat ik mij 6 keer per dag om moest kleden, besloot ik op zoek te gaan naar een alternatief. Ik kwam op een Amerikaanse facebookgroep waar vrouwen zelf inlegkruisjes maakten en waar het ook door middel van goede filmpjes werd uitgelegd. Zo maakte ik mijn eerste inlegkruisje met een gratis patroon.


Houd deze pagina in de gaten,
er volgt snel meer.